Erkend zorgopleider

Educared biedt door het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap erkende zorgopleidingen aan op mbo-niveau. Bovendien hebben wij het NRTO-keurmerk. De opleidingen worden verzorgd door docenten en leercoaches met jarenlange ervaring in de zorg en richten zich op medewerkers die zich verder willen ontwikkelen en op zij-instromers die in de zorg willen werken.

De kleinschaligheid van Educared Erkend Opleiden biedt ruimte voor opleiden naar behoefte met op maat gemaakte leertrajecten. Zo sluiten de opleidingen goed aan bij de zorgpraktijk, de werk-privébalans van de medewerker én de wensen van de zorgorganisatie.

Erkend door ministerie van OCW

De onderwijsinspectie van het Ministerie voor Onderwijs, Cultuur & Wetenschap houdt toezicht op alle mbo-instellingen in Nederland, ook op die van Educared Erkend Opleiden. De onderwijsinspectie kijkt of onze opleidingen van voldoende kwaliteit zijn en ziet er op toe dat we aan de wettelijke eisen voor het middelbaar beroepsonderwijs voldoen. Bekijk de verslagen en de rapporten van de inspectie.

Erkende zorgopleidingen

Erkende opleidingen zorg

NRTO-keurmerk

Bovendien zijn wij lid geworden van de NRTO. Dit betekent dat wij aan het NRTO-keurmerk voldoen en de daarmee aan hoge kwaliteitseisen die zijn getoetst door een externe certificerende instelling. Lees meer over de algemene voorwaarden en de gedragscode van NRTO.

Flexibel en op maat opleiden

Educared Erkend Opleiden is een onbekostigde onderwijsinstelling, hierdoor zijn we in staat om onderwijs flexibel en op maat aan te bieden. Zo is het mogelijk op verschillende momenten in het jaar een volwaardige beroepsopleiding te starten.

Naast een verkorte opleiding in de zorg bieden we certificeerbare eenheden aan, dit is een deel van een opleiding. Het voordeel is dat er een concreet takenpakket en verantwoordelijkheden verbonden kunnen worden aan deze certificeerbare eenheid.

 

Verkorte mbo opleiding zorg

Meer weten over de voordelen van flexibel onderwijs?
Ontdek waar kansen liggen voor jouw organisatie en zorgmedewerkers



Contact opnemen